Merken - Elinga Mode

ELINGA MODE

Elinga, een totaal begrip en heren en dames mode. Het in 1948 opgerichte Elinga mode is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modebedrijf die uniek is in zijn soort. Een altijd vernieuwende collectie waarmee Elinga mode zich onderscheidt in zowel de heren als de dames mode. Een team van medewerkers staat voor u klaar. De kwaliteit staat altijd voorop. Het opbouwen van een goede relatie met u als klant is voor ons belangrijk. Ken de smaak van je klanten maar weet ze ook altijd te verrassen met nieuwe en originele combinaties. Elk van onze winkels heeft een eigen gezicht en uitstraling. Maar allemaal met dezelfde basis. Kwaliteit en kennis van het product. Vernieuwd vanuit een stevig fundament, waarde hechtend aan een goede relatie gebaseerd op vertrouwen. Elinga mode staat voor nuchtere klasse.

Graag stellen we de verschillende onderdelen aan u voor;

ELINGA MANNENMODE IN DRACHTEN

Voor de stijlvol geklede man. U kunt bij ons terecht voor een zorgvuldig samengestelde combinatie. Of u op zoek bent naar een leuk jack, een warme trui of een kleurrijk overhemd en een goede broek. Wij streven er naar de juiste combinatie voor uw specifieke wensen bij elkaar te zoeken. Liever wat sportief dan kunnen wij u helpen met merken als Gaastra of………. Tijdloos met State of Art en Camel Active. Ook voor een wat meer stoere look bieden wij bijvoorbeeld Vanguard. Pantalons in verschillende modellen en kleuren. Marine, bruin van heel donder tot zandtinten, maar ook kobalt blauw en rood. Gardeur, Mens of Brax, er is altijd een broek die u past.Nu het weer om slaat is het ook weer tijd voor een nieuwe jas. Gekleed sportief van Stones, uitgewerkt van Milestone of stoer van Reset er is keus genoeg in uiteenlopende merken. Lees meer..

ELINGA CASUAL & JEANS IN DRACHTEN

Voor de modische man. Hier vindt je de trends van morgen. Of je nu graag een overhemd draagt of toch liever een lekker T-shirt. We hebben het allemaal. Wij willen graag de laatste trends bieden of zelfs nog een stapje voor zijn. Daarom vindt je regelmatig nieuwe merken in ons assortiment. Merken als Zumo, One Green Elephant, Bomboogie en Hamakio mogen daarom niet ontbreken. Natuurlijk helpen wij je graag om net die unieke combi bij elkaar te vinden die jij graag draagt.Uitgewerkte collecties van PME en Cast Iron. Van uitgewerkte jeans in krachtige wassingen tot T-shirts met uitgesproken print, truien met kragen in nieuwe vormen tot prachtig uitgewerkte jassen. Hippe looks Scotch and Soda met vooral veel uitgesproken kleuren in bijzondere combinaties. Lees meer..

ELINGA WOMAN + JEANS IN DRACHTEN

De ideale mix tussen ruig stoer modisch en stijlvol. Juist in de dames mode is de materialenmix erg belangrijk. Ruig met lief, stoer met zacht, dat is de trend. Wol met leer, zijde met jeans en dan natuurlijk in de prachtige kleuren van nu. Dat zijn niet alleen de warme herfst kleuren maar ook de sprekende kleuren. Heel belangrijk zijn ook de pasteltinten. Zachte roze en paars tinten in een bijna poederachtige uitvoering. Nieuw deze winter is de terugkeer van glans en glitter. Op zeer verschillende manieren toegepast. In breisels, als print op een shirt maar ook als broek.Eén van de merken van nu, Supertrash mag dan ook niet ontbreken. Vooral vrouwelijk, daar gaat Supertrash van uit. Bijzondere materialen en vooral je eigen individuele stijl kiezen. Lees meer..