Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!

Bij een bruiloft komt veel kijken. Elk moment van de dag wordt vooraf besproken. Van begin tot eind. Natuurlijk trouwt uw aanstaande in 1 van de mooiste creaties, maar ook wij streven ernaar om samen met u de creatie te ontwerpen waar u helemaal achter staat. Zo wordt deze dag er één om nooit meer te vergeten.

Samen met ons stelt u uw eigen trouwpak samen. Dit doen we in combinatie met onze maatwerk fabrikant, waar erg veel mogelijk is. Wij zorgen met ons deskundige advies, dat het een stijlvol pak wordt. Zo kunt u het in de toekomst nog eens dragen. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bewonderen! Team Elinga Mannenmode Drachten.


Uw eigen schoenen ontwerpen!

Met Barli Shoes en Elinga Mode

U kunt uit verschillende schoenen kiezen en ieder onderdeel van de schoen uw eigen kleur geven. Helemaal van de veters tot aan de zool inclusief de stiknaad. Alles door uzelf gekozen. In de winkel Bij Elinga in de winkel kunt u zich helemaal op de barli "zuil" door ons laten begeleiden om de juiste schoen te ontwerpen. Ook kunt u bij Elinga de verschillende materialen bekijken. Ontwerp je eigen Barli Shoes via www.barlipersonal.nl en kom langs bij Elinga MannenmodeEen kostuum op maat!

Met Munro en Elinga

Waarom Munro? Omdat we u de mogelijkheid willen geven het ultieme maatkostuum te realiseren Met onder andere het juiste model, de uitgebreide mogelijkheden voor details, comfort en bijzondere afwerkingen te realiseren. Omdat we een uitgebreide keuze aan stoffen materialen en design opties creërt u een unieke uitstraling.